Cartridge master

Op zoek naar een nieuwe cartridge voor een nette prijs? Dan bent u bij Cartridge master op het juiste adres. We hebben namelijk vele soorten cartridges op onze website vermeld staan welke u eenvoudig en snel online kunt bestellen. Denk hierbij aan cartridges van o.a. de merken HP, Canon, Brother en Lexmark. We hebben zowel de officiële cartridges als de goedkopere B-kwaliteit varianten tegen zeer scherpe prijzen. U goede cartridge hoeft namelijk niet duur te zijn en wij hanteren daarbij de scherpste prijzen voor diverse inktcartridges die wij kunnen vinden. Tevens hebben we regelmatig i.s.m. onze partners diverse kortingscode acties waarbij u kunt profiteren van nog lagere prijzen van de beste cartridges.

Diverse merken cartridges voordelig

Online bestellen doet tegenwoordig iedereen wel. Zo ook online cartridges bestellen. Een inkt cartridge online bestellen bij CartridgeMaster.nl is dan ook extra voordelig. Wij hebben namelijk geen dure huisvestingskosten in een centrum. We leveren namelijk snel naar het adres van uw keuze tegen zo min mogelijk kosten. Via diverse partners van ons hoeft u tegenwoordig zelfs geen verzendkosten meer te betalen.

Een huismerk inktcartridge is goedkoper

Als u voor een huismerk cartridge kiest, dan kiest u bewust voor een cartridge welke lage geprijsd is. Dat is een verstandige keuze, want de inkt die uit een officiële merk cartridge komt of uit een huismerk cartridge is 9/10 keer net zo goed alleen een heel stuk voordeliger. Met de diverse huismerken van onze partners haalt u vaak ook meer inkt per cartridge in huis waardoor u meer printjes kunt maken voor en een goedkopere prijs en goede kwaliteit. U hoeft namelijk niet aan kwaliteit in te boeten als u een huismerk cartridge in huis haalt. Voor de oudere type printers is het zelfs vaak nog de enigste optie om een goede cartridge in huis te halen. Elk jaar worden er namelijk vele nieuwe modellen printers op de markt gezet waarvan de inktcartridge net even weer anders is. Hierdoor zijn printers van 4 jaar of ouder vaak slecht te voorzien van nieuwe officiële cartridges, maar met een van de huismerk cartridges kunt u binnen een dag weer aan de slag met uw eigen printer.

inktwereld_goedkope_inkt

Papier en kantoor benodigdheden

Bij CartridgeMaster.nl bent u niet alleen op het juiste adres voor diverse inkt cartridges, maar wij hebben nog veel meer voor u. Naast inkt cartridges kunt u bij ons ook terecht voor de diverse print supplies als papier in diverse formaten, toners voor een laserprinter, papiersnijders, nietapparaten en nog veel meer kantoor benodigdheden. Dit doen we in samenwerking met o.a. de Kantoor benodigdheden webshop. Hiermee is Cartridgemaster jou partner in kantoorbenodigdheden voor zowel op het werk als nu voor thuis. Thuiswerken is namelijk steeds populairder geworden door natuurlijk ook de omstandigheden van nu. De verwachting is echter dat thuiswerken voor veel beroepen toch ook wel de norm gaat blijven. Ons aanbod aan printers, toners, inktcartridges en alles wat bij een thuiswerkplek komt kijken kunt u dan ook eenvoudig terugvinden op onze website.

Verlichting voor op kantoor

Ben je toevallig ook op zoek naar goede verlichting op kantoor? Via onze lampenshop vind je nu eenvoudig de beste LED lampen voor op je thuiskantoor. Goede verlichting is essentieel als je een hele dag binnen aan het werken bent. Dat zorgt ervoor dat je ogen niet te vermoeid worden en je zult merken dat je hierdoor aan het einde van je werkdag niet meteen uitgeteld bent. Bekijk het aanbod aan LED hanglampen, Bureaulampen en wandverlichting eenvoudig online. Een kantoor moet namelijk lekker verlicht zijn en er is veel keuze hierin.

Samenwerkingen: Rollators.nl

Cartridge Master
Logo